Byggblocken

Produktutveckling och forskning bakom kvaliteten

Byggblocken som vi tillverkar är block tillverkade av betong, vilka vi tillsammans med branschexperter har utvecklat under årtionden. Av LammiKivi bygger man enkelt och snabbt och i vårt produktsortiment finns alternativ för både yrkes- och småhusbyggare. Alla produkter håller en högklassig kvalitet samt har detaljer och lösningar som underlättar byggandet, något som bara en föregångare inom branschen kan erbjuda. Den ständiga produktutvecklingen har medfört att flera innovativa lösningar har lanserats på marknaden, vilka underlättar byggandet och sparar kostnader.

Gjutblock – Smidighet i arbetsskedena

Våra betongblock är oslagbara med tanke på användarvänligheten, de är måttnoggranna, brandsäkra, mögelfria och de är väder- och frostbeständiga – dvs. utformade för finländska förhållanden. Betongblock, gjutblock, gjutsten –kärt barn har många namn. Det är enkelt att bygga av gjutblock, eftersom olika rörsystem, kabelsystem och lådor är enkla att föra in i väggen tack vare hålrummen. Stenväggen är också ett utmärkt ytunderlag både i inner- och ytterväggar.

Montering av fästen och upphängningar sker direkt i stenväggen utan separat stöd, vilket underlättar särskilt möblerings- och inredningsskedena.