Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys.

Lammin Betoni -konserni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, sekä pyrimme löytämään uusia tapoja betonin hyödyntämiseksi rakentamisessa. Esimerkkejä tästä ovat Lammin ladottavat lämpökivet ja niiden myötä kivitalojen parhaimmistoa edustava Lammi-Kivitalot.

Uusin tulokas konsernissa on laadukkaisiin perustustuotteisiin keskittyvä Lammi-Perustus Oy , joka valmistaa mm. Tassu-valmisanturamuotteja toimipisteessään Vantaalla. Tassu on nopea ja helppo valmisanturamuotti anturan tekemiseen.

Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. € vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä. Tulos oli positiiviinen.

Lammin Betoni -konserni

Liikevaihto n. 21,2 miljoonaa euroa (2013).
Henkilöstöä 55 (2013).
 

Lammin Betoni Oy - Emoyhtiö

  • Perustettu 1956.
  • Päätoimipaikka Lammi, Hämeenlinna.

Lammi-Perustus Oy

  • Omaksi yhtiöksi v. 2006.
  • Päätoimipaikka Vantaa.
  • Lukuisia rautakauppajälleenmyyntipisteitä eri puolilla Suomea.