MEILLE TÖIHIN?

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoomme:

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet osaksi B2B-myyntitiimiä, jossa yhdessä vastaatte konsernin tuotteiden ammattilaismyynnistä. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus rakennustuoteteollisuuden tuote- ja projektimyynnistä sekä rakennusalan tekninen koulutus. Olet etsimämme henkilö, jos saat virtaa ihmisten kohtaamisesta ja sinulle on luontaista panostaa suhteiden luomiseen ja vaalimiseen. Lue lisää »

RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tulet vastaamaan rakennesuunnittelun palvelukokonaisuuden kehittämisestä, käynnistämisestä ja vetämisestä. Tehtävässä yhdistyy uuden liiketoiminta-alueen käynnistäminen sekä käytännön suunnittelutyö noin 50/50 -suhteessa. Tehtävä edellyttää Vaativaa (V) rakennesuunnittelun pätevyysluokkaa. Arvostamme suunnitteluosaamisen lisäksi kaupallista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, sekä rohkeaa suhtautumista uusiin suunnittelun menetelmiin ja välineisiin. Lue lisää »

 


Lammin Betoni Oy on 60-vuotias betonituotealan kotimainen perheyritys. Olemme Suomen suurin harkkovalmistaja sekä Lammi-Kivitalot -tuotemerkillä Suomen suurin kivitalotoimija. Tytäryrityksemme Lammi-Perustus Oy on Suomen johtava valmisanturamuottien toimittaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lammilla ja Vantaalla ja toimistomme Lammilla, Tampereella ja Vantaalla. Asiakkaitamme ovat sekä rakennusalan ammattilaiset että omakotitaloja rakentavat perheet.

Lisätietoa tehtävistä antaa Tuocon Oy:n konsultti
Olli Ruokolainen, puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi