Rakennuskivet

Tuotekehitys ja tutkimus ovat laadun takana

Valmistamamme rakennuskivet ovat betonista valmistettuja harkkoja, jotka on kehitetty vuosikymmenten kuluessa yhdessä alan ammattilaisten kanssa. LammiKivistä on helppo ja nopea rakentaa ja laajasta tuotevalikoimasta löytyvät vaihtoehdot niin ammatti- kuin pienrakentajallekin. Kaikille tuotteille yhteistä on tinkimätön laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota.Jatkuva tuotekehitys on tuonut markkinoille useita innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla rakentaminen helpottuu ja kustannuksia säästyy.

Valuharkko - Sujuvuutta työvaiheisiin

Betoniharkkomme ovat käytettävyydeltään ylivoimaisia, mittatarkkoja, paloturvallisia, lahoamattomia sekä sään- ja pakkasenkestäviä - siis suomalaisiin olosuhteisiin tehtyjä. Betonimuottiharkko, muottiharkot, valuharkot, valettava kivi ja valukivi ovat saman lempilapsen eri nimityksiä. Muottiharkoista on helppo rakentaa, sillä esimerkiksi erilaiset putkitukset, kaapeloinnit ja rasiat on kivien valuonteloiden ansiosta vaivatonta upottaa seinien sisään. Kiviseinä toimii myös erinomaisena pinnoitusalustana sekä sisä- että ulkoseinissä.

Kiinnitysten ja ripustusten asentaminen onnistuu suoraan kiviseinään ilman erillisiä tukia, mikä helpottaa etenkin kalustus- ja sisustusvaiheita.

 

Katso kuinka eristeharkko valmistetaan