Rakennesuunnittelija suunnittelupalvelun kehittäjäksi ja vetäjäksi

Kyseessä on täysin uusi rooli ja tehtäväkenttä, johon pääset itse vaikuttamaan merkittävästi. Yhdistetyssä rakennesuunnittelijan ja suunnittelupalvelun vetäjän tehtävässä pääset luomaan ja käynnistämään rakennesuunnittelun palvelukokonaisuuden toimintamalleineen - ensin konsernille sisäisesti, ja myöhemmin laajentamaan sen olemassa olevalle valtakunnalliselle myyntiedustajien ja rakennesuunnittelijoiden kumppaniverkostolle. Tehtävässä yhdistyvät liiketoiminnan uuden osa-alueen käynnistäminen sekä käytännön suunnittelutyö noin 50/50 -suhteessa. Suunnittelutyö muodostuu yksilöllisistä ja vakioiduista pientaloista sekä ammattiasiakkaiden projektikohteista. Työssäsi osallistut muun muassa uuden vakioidun talomalliston suunnitteluun.

Tehtävään valitseminen edellyttää pätevyyttä Vaativiin (V) rakennesuunnittelun tehtäviin uudisrakentamisen parissa. Etsimme henkilöä, joka suhtautuu rohkean uteliaasti uusiin suunnittelun menetelmiin ja välineisiin. Arvostamme suunnitteluosaamisen lisäksi kaupallista otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset yhdistämään rakennesuunnitteluosaamista ja kaupallista kehittämistä. Lopullinen toimenkuva tarkennetaan kokemuksesi perusteella. Vakaassa ja turvallisessa perheyrityksessämme on positiivinen tekemisen meininki. Voit sijoittua toiveidesi mukaisesti joko Tampereelle, Vantaalle tai Lammille. Kilpailukykyinen palkkaus määräytyy osaamisesi perusteella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuocon Oy:n konsultti Olli Ruokolainen,
puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi otsikolla "Lammi Rakennesuunnittelu".


Rakennesuunnittelija suunnittelupalvelun kehittäjäksi ja vetäjäksi

Työsuhde:
Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti:
Sovittavissa: Lammi, Vantaa tai Tampere

Julkaisupäivämäärä:
29.3.2017

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuocon Oy:n konsultti
Olli Ruokolainen, puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 
osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi otsikolla "Lammi Rakennesuunnittelu".