Kesätyöntekijä myyntiin ja taloushallintoon

Etsimme kesälle 2018 kahta reipasta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää pääkonttorillemme Lammille.

Ammattilaismyynnin kesätyöntekijä

Työtehtäviin kuuluu harkko- ja pihatuotteiden ammattilais- ja kuluttajamyynti pitäen sisällään koko myyntiprosessin aina määrälaskennasta tarjoukseen ja valmiiseen tilaukseen. Etsimme ensisijaisesti rakennusinsinööri/-mestaripuolen opiskelijaa. Työkokemus rakennustyömaalta, määrälaskennasta tai myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työtehtävään. Odotamme, että olet tarkka ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin hyvää ja sosiaalista tyyppiä osaksi myyntitiimiämme.

Työ voidaan aloittaa heti osa-aikaisena ja se jatkuu kokoaikaisena 1.5-31.8.2018. Työaika arkisin kello 8-16. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen, p. 020 7530 408. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ti 20.3.2018 sähköpostilla markus.inkilainen@lamminbetoni.fi otsikolla 'ammattilaismyynnin kesätyöntekijä'.

Taloushallinnon osaaja

Taloushallinnon kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu muun muassa laskutus, ostoreskontra, puhelinvaiheen hoito ja muut taloushallinnon avastavat tehtävät. Tehtävään haetaan ensisijaisesti tradenomiopiskelijaa. Aiempi kokemus taloushallinnon avustavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työtehtävään. Odotamme, että olet tarkka ja tunnollinen, sekä ennen kaikkea hyvä tyyppi.

Työ on määräaikainen ajalla 1.5-31.8.2018. Työaika arkisin kello 8-16. Lisätietoa tehtävästä antaa talouspäällikkö Riitta Hallami-Laurila, p. 020 7530 401. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ti 20.3.2018 sähköpostilla riitta.hallami@lamminbetoni.fi otsikolla 'taloushallinnon osaaja'.

Molemmissa tehtävissä on mahdollista suorittaa palkallisena opiskeluun liittyvä työharjoittelujakso. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän laadukkaiden rakennustuotteiden parissa. Mukava työyhteisömme tukee sinua tehtävässäsi. Vakaassa ja turvallisessa perheyrityksessämme on positiivinen tekemisen meininki.