Kiven kovaa osaamista jo yli puolen vuosisadan ajan

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Meidät tunnetaan erityisesti tinkimättömyydestämme tuotteiden laadun suhteen. Tuotteiden laadun, asiantuntevan palvelun ja yli 60 vuoden kokemuksen avulla olemme raivanneet tiemme suomalaisen kivirakentamisen suunnannäyttäjäksi.

Laatu, innovatiivisuus ja osaaminen tuotteiden takana

Olemme erikoistuneet laadukkaiden rakennuskivien ja pihatuotteiden valmistamiseen. Innovatiiviset tuotteet ja tarkoin mietityt kokonaisratkaisut on kehitetty helpottamaan rakentamista. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme osaltamme olla varmistamassa hankkeiden onnistumisen ensiluokkaisella palvelulla ja toimitusvarmuudella, sekä toimimalla alamme edelläkävijänä. Lue lisää »

Rakennuskivet

Suomalaisiin olosuhteisiin valmistetuilla betoniharkoilla toteutat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Tutustu rakennuskiviimme

Pihatuotteet

Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha on iso osa kotisi julkisivua. Tarkoin valituilla yksityiskohdilla viimeistelet kokonaisuuden.

Millainen on sinun pihasi?

Anturat päivässä

Valmiiksi raudoitettu Tassu valmisanturamuotti vie perustustyön aivan uudelle tasolle. Helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää Tassusta

Lammi-Kivitalot

Yksilöllisiä Lammi-Kivitaloja ei ole kahta samanlaista. Niin kuin ei ole asukkaitakaan. Talo tontin ja tarpeiden mukaan.

Lammi-Kivitalojen kotisivuille


Markkinoiden paras U-arvo

Vaivatonta asumista, korkeampaa asumismukavuutta ja optimoituja energiaratkaisuja - huomisen vaatimusten mukaisesti jo tänään.

Täysin uusi lämpökivi - LL500

CE-merkintä

CE-merkintää täydentävät suoritustasoilmoitukset, sekä muut tuotteisiin liittyvät asiakirjat löytyvät kaikki kootusti yhdeltä sivulta.

Tuoteselosteet

Työohjeet

Onnistunut lopputulos edellyttää laadukasta toteutusta. Kattavat työohjeet ja -videot on julkaistu helpottamaan toteuttamista.

Työohjeet

Myynti

Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa rakentamisen vaiheissa. Me haluamme palvella sinua.

Katso lähin myyjäsi tästä