B2B Aluemyyntipäällikkö

B2B Aluemyyntipäällikkönä pääset toimimaan konsernin ammattiasiakkaiden ja sidosryhmien (urakoitsijat, rakennusliikkeet, rautakaupat, jälleenmyyjät ja suunnittelijat) kanssa. Tulet osaksi B2B-myyntitiimiä, jossa yhdessä vastaatte konsernin tuotteiden ja tuoteratkaisuiden myynnistä sekä asiakkaiden ja sidosryhmien aktiivisesta palvelemisesta.

Olennaista tehtävän kannalta on kyky toteuttaa myynti- ja asiakastyötä suunnitelmallisella otteella eri kohderyhmät huomioon ottaen. Tukea työhösi saat kollegoidesi lisäksi myyntijohtajalta sekä myynnin tekniseltä tuelta. Tehtävässä annat yritykselle kasvot ammattiasiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan – tarkoituksena onkin, että vietät yli puolet työajastasi asiakkaiden ja sidosryhmien luona tärkeimmillä markkina-alueilla eteläisessä ja keskisessä Suomessa.

Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus rakennustuoteteollisuuden tuote- ja projektimyynnistä sekä rakentamiseen liittyvä tekninen koulutus (rakennusmestari, -insinööri tai DI).

Olet etsimämme henkilö, jos saat virtaa ihmisten kohtaamisesta ja sinulle on luontaista panostaa suhteiden luomiseen ja vaalimiseen. Arvostamme olemassa olevia verkostoja ja kontakteja suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, rakennusliikkeiden, rautakauppojen ja jälleenmyyjien suuntaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan työn, laadukkaat tuotteet sekä konsernin osaajat ja asiantuntijat tueksesi. Vakaassa ja turvallisessa perheyrityksessämme on positiivinen tekemisen meininki. Tukikohtaasi voit pitää toiveidesi mukaisesti joko Lammin, Tampereen tai Vantaan toimistollamme. Kilpailukykyinen palkkaus määräytyy osaamisesi perusteella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuocon Oy:n konsultti Olli Ruokolainen,
puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi otsikolla "Lammi B2B Aluemyyntipäällikkö".


B2B Aluemyyntipäällikkö

Työsuhde:
Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti:
Sovittavissa: Lammi, Vantaa tai Tampere

Julkaisupäivämäärä:
29.3.2017

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuocon Oy:n konsultti
Olli Ruokolainen, puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi otsikolla "Lammi B2B Aluemyyntipäällikkö".